Din telefon får fugtskader i sommervarmen

En tur på stranden kan være altødelæggende for din mobil. I modsætning til dig, så bryder din telefon sig ikke om fugtigt vejr, strandluft og varmt vejr. Sand, varme eller hvis din telefon får fugtskader i sommervarmen, så er det ikke dækket ind af forsikringen, og hvis først uheldet er ude, så er der ikke noget at gøre.

Mobiltelefonen er blevet vores tro følgesvend i tykt og tyndt, og selvfølgelig skal den også med på en tur til stranden i sommervarmen, men er du ikke forsigtig, så kan det også blive det sidste sted du tager telefonen med hen!

Undgå din telefon får fugtskader i sommervarmen

Fugtskader i din telefon kommer ikke kun af, at telefonen bliver våd. En varm og svedig bukselomme, fugtigt strandvejr og en sol opvarmet bil er blandt de mest hyppige grunde til hvorfor en telefon får fugtskader om sommeren.

1) Fint strandsand kan nemt finde vej ind i telefonens små sprækker og kan ødelægge tastatur, kamera og selv skærmen. Til trods for, at du lige er kommet op af vandet efter en god svømmetur og ikke bruger din telefon lige med det samme, så kan den fugtige og saltholdige luft være altødelæggende for din telefon.

2) Hold badetøj, håndklæder og vandflasker væk fra telefonen. Det er ikke nok bare, at flytte telefonen lidt væk, da disse bliver varmet op af sommersolen og afgiver en dis der kan gøre, at din telefon får fugtskader.

3) Undgå at have din telefon i bukse, eller skjortelommen. Man sveder langt nemmere i sommervarmen, og der kan derfor opstå fugtskader i telefonen.

4) Står bilen i solen kan temperaturen blive enormt høj. Vi ved alle, at vi ikke skal efterlade vores kæledyr i en varm bil, men dette gælder også for din telefon. Varme kan sagtens sætte din telefon ud af spil, og om natten falder temperaturen også, og det kan føre til, at der dannes kondens i selve telefonen hvis den har været udsat for høje temperaturer, og derfor kan dette også gøre, at din telefon får fugtskader.

Vandtæt taske til telefon

Har du været så uheldig, at din telefon tog skade efter en tur på stranden eller generelt grundet det danske sommervejr, eller har du nogle super gode tips og tricks du selv bruger for, at undgå din telefon får fugtskader i sommervarmen, så vil vi meget gerne høre din historie i kommentarfeltet herunder!

Del også disse gode råd med dine venner. På den måde skal vi kun bekymre os om, at nyde sommeren og fortsat tage en masse lækre billeder af den danske sommer.

God sommer! Husk at drik en masse vand, og pas på solen inden det er for sent!

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 48 other subscribers