Hjemmelavet myggespray der med garanti holder myggene væk

De kommer igen år efter år, og de er ikke til at undgå. Jeg snakker selvfølgelig her om myg der er ude efter et lækkert måltid i form af vores blod, og ligeglade er de med, at de efterlader en irriterende kløe. Men nu skal det være slut! Tag kampen op med en hjemmelavet myggespray der ikke kun er nem at lave, den er også super billig!

Hjemmelavet myggespray – enkelt og billigt

Til denne hjemmelavede myggespray, eller myggebalsam som nogen kalder den, skal du faktisk kun bruge tre enkle ting:

  • Mandelolie, eller for eksempel olivenolie du sikker alligevel bruger til madlavningen.
  • Eucalyptus olie som du kan få til billige penge i Matas eller lign. (ca. 35 kr.)
  • En flaske der ligeledes kan købes til 10 kr. Alternativt kan du vælge en forstøverflaske.

Sådan laver du hjemmelavet myggespray / myggebalsam

Hæld cirka en deciliter olie op i en skål og tilsæt herefter eucalyptus olien. Der skal ca. 15 dråber til, men du kan eventuelt tilsætte mere hvis du vil have en stærkere blanding for at være sikker på, at de irriterende myg holder sig helt væk, og det var faktisk det – du har nu lavet din egen hjemmelavet myggespray.

Det er ikke just en fordel at have denne myggebalsam i en skål, da det ikke er meget nytte den gør der. Du kan derfor hælde den på en forstøverflaske eller en gammel brugt flaske til solcreme så den er nem at have med, men også nem at bruge når denne myggespray skal påføres.

Pas på sol og varme med denne myggespray

Det er vigtigt at huske, at hvis du påføre olie på kroppen på en varm sommerdag, så vil der ske nøjagtig det samme som hjemme i køkkenet når du steger i olie – det bliver varmt!

Det er vigtigt at forholde sig nogenlunde i skyggen, eller vente helt med at påføre myggesprayen til hen mod skumringen hvor myggene er mest aktive.

Skulle man alligevel være så uheldig at blive solbrændt, så har vi også en artikel på siden her, der giver dig gode råd mod solskoldning.

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

1 kommentar

  1. bettina boni

    uuuuh den ska jeg proeve paa mine heste

    Svar

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers