Kur til tør hovedbund der virker – Effektivt husråd

Kur til tør hovedbund

Tør hovedbund er noget mange døjer med, og specielt om sommeren kan det være slemt for mange når hovedbunden bliver udsat for sol, varme, strand og saltvand, men der er hjælp at hente med en god kur. Man kan finde utallige kure mod tør hovedbund i butikkerne, men dette husråd er lidt mere venlig mod din pengepung og så virker det mindst lige så godt. Her følger en kur til tør hovedbund.

Babyolie til undsætning

tør hovedbund

Tør hovedbund

Det er ikke for sjovt, at de fleste kvinder i forvejen giver deres hår olie. Nej håret har faktisk rigtigt godt af en omgang olie i ny og næ, men det er ikke det eneste olier kan bruges til. En kur til tør hovedbund kan også kureres med olie.
Har du noget babyolie i huset så er dette den helt perfekte olie til formålet. Du skal blot massere babyolien ind i dit hård og tørre hovedbund, lade det sidde i cirka 15-20 minutter hvorefter du kan vaske det ud af håret igen. Har du overskud på tid, så gør det intet andet end godt, at lade olien sidde lidt længere tid. Denne kur til tør hovedbund virker hurtigt, men effekten kan øges hvis man bruger lidt mere tid, og gør det hyppigt.

Når du skal vaske olien ud

Altid kom shampoo i håret først inden du benytter vand, når du har babyolien i håret. Gør du dette i omvendt rækkefølge, gør du det langt mere besværligt, at få olien vasket ordenligt ud af håret igen, og skal derfor bruge ekstra tid på dette trin.

Har du andre gode tips og tricks mod tør hovedbund, eller andre anvendeligheder med babyolie? Vi vil rigtigt gerne høre fra dig i kommentarfeltet her under artiklen.

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers