Slip af med bananfluer med disse gode husråd

Vil du slippe af med bananfluer?  Bananfluer er små sort fluer, som de fleste af jer nok kender til. Bananfluer tiltrækkes af mad der har stået ude for længe, skraldespande og frugtskålen. Bananfluer er ikke til, at tage fejl af og de formerer sig hurtigere end mange andre skadedyr. Her er nogle gode husråd til at slippe af med bananfluer.

Bananfluerne elsker frugt og gammlt mad

Vi har alle en livret vi elsker mere end noget andet mad, og bananfluerne er ikke nogen undtagelse. Bananfluer elsker frugt og mad der har fået lidt for længe. Derfor er et godt råd, at gøre rent og sætte porcelænet i opvaskemaskinen efter brug, og hvis man ikke har en opvaskemaskine så sørg for, at skylle af efter spisning. Bananfluerne kan man også komme til livs ved, at fjerne frugt der har ligget lidt for længe, eller fjerne frugten helt midlertidigt og rengøre frugtskålen, da dette er en af de hyppigste årsager til du får besøg af bananfluer.

Bananfluer trives bedre i beskidte omgivelser

Det er derfor vigtigt, at du skifter skraldespanden ofte, da der vil være lugte af madrester, frugt og andet som tiltrækker bananfluer. At holde køkkenet rent er også en god idé, da der så ikke er noget at spise for bananfluer. Lukkede skraldespande med tætsluttende låg er også en god idé hvis ikke skraldespanden tømmes en gang hver eller hveranden dag.

Sådan fanger du bananfluer

Du kan godt fange bananfluer, og det er faktisk rigtigt nemt. Bananfluer elsker frugt, så hvorfor ikke lokke med deres livret? Du skal bruge en skål og herefter skære diverse frugter ud i skiver eller tern. Put frugten i skålen og kom noget plastfolie  over skålen og prik små huller i. Bananfluerne vil gå efter duften af frugt og kravle ned gennem hullerne, men de små bananfluer kan ikke finde ud igen. Billig, simpel og nem bananflue fanger til dit køkken.

Sådan slipper du af med de små sorte skadedyr. Har du kommentarer eller andre gode råd til, at slippe af med bananfluer så kan de postes i kommentarfeltet her under artiklen.

Held og lykke!

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers