Dyrk egne kartofler i spande – selv når pladsen er trang

Går du og sukker efter nye danske kartofler, eller måske at kunne dyrke dine egne egne men ikke lige ligger inde med pladsen og jorden sådan noget kræver? Så bare rolig, for du kan stadig dyrke kartofler i spande, og jeg fortæller dig hvordan du i løbet af ingen tid har din egen lille kartoffelplantage hjemme i stuen eller på altanen!

Brug “kartoffelspande” til dine hjemmegroede nye danske kartofler

Her er der altså ikke tale om en almindelig gulvspand, som vi alle har til at stå. Du kan købe nogle helt specielle kartoffelspande til formålet det gør, at kartoffelplanten kan stå stort set hvor du vil have den til at stå – og så kan du endda flytte rundt på den. At dyrke kartofler i spande gør også, at du ikke behøver høste alle kartoflerne på én gang, men du kan høste alt efter behov – og så ellers lade planen stå og leve videre og producere endnu flere kartofler.

I kartoffelspande er der en “inderspand” og en “yderspand”. I den indre spand findes der store huller i, så man kan få fat i – og høste – de kartofler man har brug for, uden at høste selve planten.

Du kan købe kartoffelkasse her.

Kartofler i spande – Det nemt!

Så bor du på anden sal, eller har du ikke plads nok generelt til den helt store kartoffelplantage, så er de såkaldte “kartoffelkasser” eller “kartoffelspande” altså en glimrende løsning til hvis du gerne vil i gang med, at dyrke dine egne nye kartofler.

Det er ganske ligetil når det kommer til at dyrke kartoflerne, og hvis du er i tvivl om fremgangsmåden, så følger der selvfølgelig brugsanvisning med – og så har du hjemmedyrket kartofler i spande på ingen tid.

Har du dyrket kartofler i spande før, eller generel bare har god erfaring med at dyrke kartofler, så vil vi meget gerne høre om det her i kommentarfeltet under artiklen – Jo flere råd og erfaringer delt, jo bedre. Tak for forhånd!

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

1 kommentar

  1. frk Birch

    Hvor kan denne model af kartoffelspand købes? Synes den er super fed og kunne godt bruge et par stykker. ☺

    Svar

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers