Chili cheese tops opskrift McDonalds ikke ønsker du skal se

Chili cheese tops opskrift McDonalds ikke ønsker du skal se
Chili cheese tops er blevet rigtigt populære – og med god grund, for uanset hvor meget man vil det, så kommer man ikke uden om, at de simpelthen er superlækre. De kan købes i diverse supermarkeder, men specielt populære er de hos McDonalds hvor de fleste nok kender dem fra. Chili cheese tops er oftest et såkaldt “must have” på vej hjem fra en bytur, men de kan også nydes som snacks eller laves selv som aftensmad derhjemme – og det er netop det vi vil gøre i dag. Vi giver dig en chili cheese tops opskrift, og som overskriften siger, så er det ikke noget vi tror McDonalds ønsker du skal se, da denne opskrift byder på chili cheese tops der er endnu bedre end dem de selv laver!

Chili cheese tops opskrift

Til denne chili cheese tops opskrift skal du bruge følgende ingredienser:

  • 1/4 Squash
  • Et løg
  • 1 deciliter revet brødkrumme
  • 2 æg (et af dem til paneringen)
  • Syltede Jalapeños (Ca. 2-4 spsk hakkede, eller du kan smage dig frem)
  • Cheddar, gouda eller mozzarellaost (ca. 150g – eller mere efter smag)
  • ½ L. olie (rasp, solsikke ellerjordnøddeolie)
  • Panko rasp, eller evt. en grov en af slagsen

Sådan laver du chili cheese tops

Alle grøntsager snittes fint hvorefter du bruner dem lidt i olie på en pande eller i en gryde. Kom noget salt og peber i efter behag og bland det herefter i en skål med det resterende tilbehør – tilsæt eventuelt brødkrumme hvis dejen er for klæbrig, og stil nu det hele på køl i godt en halv time eller lidt længere.

Form dejen til små kugler, og vend dem i æg og herefter i rasp.  Varm din olie i en lille gryde eller pande – det skal simre og boble når du kommer dine små dejkugler i olien, men må ikke blive for varmt, da osten ellers ikke vil smelte ordenligt.

Når dine chili cheese tops er færdige (gyldenbrune) tages de op og ligges på evt. køkkenrulle eller bagepapir så de kan stå og dryppe af.

Så har du lavet dine egne hjemmelavede chili cheese tops som både smager bedre end dem fra McDonalds og samtidig er langt billigere – og så er det sjovt, specielt med børnene!

Dine chili cheese tops kan spises med det samme, men kan også fryses ned eller varmes senere på en pande – hvis nu man gik hen og blev lidt lækkersulten!

Denne chili cheese tops opskrift er nem og billig at lave, og som sagt kan de nydes som en snack, til aftensmaden – ja faktisk på ethvert tidspunkt på dagen. De er også gode sammen med en øl eller en god rødvin.

God fornøjelse!

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

9 Kommentarer

  1. Rasmus Andersen

    Det lyder super lækkert. Det skal jeg helt sikkert prøve at lave.
    Thanks 🙂

    Svar
  2. Ann Andersen

    Lyder lækkert, spørgsmål : skal brød krummerne i dejen, og kuglerne rulles i den grove rasp? Kunne man bruge noget andet end Chilli? Mvh

    Svar
    • Husråd

      Man kan sagtens bruge noget andet end chili, det er bare at eksperimentere 🙂

      Svar
  3. Anders

    Super lækker opskrift.. De skal prøves en dag..
    Takker.. 🙂

    Svar
  4. Maja

    Nu skal de prøves er spændt på om jeg har fattet opskriften rigtig den burde nok være skrevet på en anden måde. Skal ost, grøntsagerne og brødkrummerne blandes sammen også er det raps og æg til at komme uden på?
    Der står jo at de øvrige ting puttes i men det er jo ikke delt op hvad der skal bruges hvor..

    Svar
    • Peter Piilgaard

      Du har opfattet opskriften ganske korrekt i det første du skriver. Det er helt korrekt, at det skal blandes sammen og så rasp og æg udenpå 🙂
      Held og lykke med det!

      Svar
  5. jesper

    til hvor mange personer er det?

    Svar
  6. Annemette

    Jeg forstår ikke hvornår du bruger osten.. Skal den ikke smeltes for sig selv inden? eller skal den blandes med i skålen bare? 🙂

    Svar
  7. Ellen

    Hej kære Peter, vi brænder super meget inde med et utrolig relevant spørgsmål.
    Hvor mange personer er det til??

    Svar

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers