Sådan steger du perfekt bacon uden det krøller sammen

Uanset om det er til brunch-bordet, til aftensmaden eller bare til en hurtig bacon snack, så er et perfekt stykke bacon altid noget der giver point i bogen. Mange oplever nok, at ens bacon krøller sammen, sprutter og sprøjter til alle sider så du bliver brændt, men ikke længere! Med dette tip kan du stege perfekt bacon uden al besværet.

Steg perfekt bacon på ingen tid!

At stege perfekt bacon lyder måske som noget af en udfordring, men det er det ikke. Hvis du plejer, at stege dit bacon på panden er du allerede næsten færdig inden du begyndte, men et rigtigt godt tip til perfekt bacon er, at hælde vand over dit bacon så det akkurat lige dækker dit bacon til. Når bacon og vand er på den kolde pande – hvilket er vigtigt for, at stege perfekt bacon – tænder du for panden, men ikke hele vejen op. Når vandet er kogt væk fortsætter du bare med, at stege dit bacon som normalt.

Inden du ligger baconet på panden kan du også prikke små huller i det. På den måde sørger du for, at baconet ikke sprutter så meget og dermed undgår du også, at blive brændt.

Perfekt bacon lagt i vand og derefter stegt vil heller ikke efterlade ligeså meget lugt i tøjet som den traditionelle pandestegte bacon, men smagen og sprødheden vil stadig forblive som du elsker det!

Der er mange måder at lave bacon på, og hvis du bare vil have god, sprød og perfekt bacon uden du skal stå foran panden, så kan du også lave bacon i ovnen.

Så nu er det bare, at hive baconen og panden frem og så i gang med, at lave perfekt bacon lige som du kan lide det, og lav nu rigeligt 😉

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers