Popcorn over bål – Få din indre spejder ud
Popcorn over bål – Få din indre spejder ud
Popcorn over bål er en fantastisk idé til de lune sommeraftener. Det er ikke kun snobrød, pølser og pandekager du kan lave over bål, du kan også lave popcorn hvis du kender den helt rigtige metode og har det rigtige udstyr.
Til popcorn over bål skal du bruge
- 2 dl majskerner
- 2 spsk. olie
- Salt efter behag
- En gammel gryde du kan sætte ind på gløderne i bålet.
Sådan laver du popcorn over bål
Rør majskernerne ind i olien og kom dem derefter ned i gryden. Sæt gryden ind på gløderne i det udbrændte bål, og lad den stå lidt. Når majskernerne begynder at syde skal du ryster godt i gryden for at vende kernerne. Fortsæt på denne måde helt indtil popcornene er poppet helt færdig. Med popcorn over bål er det en god idé, at tage gryden af bålet inden alle kernerne er poppet helt færdigt, da dine popcorn ellers kan brænde på. Forsøg dig ellers frem med din egen fremgangsmåde.
Det er værd lige at huske, at den første omgang popcorn godt kan være lidt fesne, så start evt. ud med en mindre portion for at se om de er gode nok, og ellers justerer du bare grydens position og tid på bålet en smule.
Når dine popcorn er færdige tilføjer du bare salt, og så har du en portion lækre popcorn til hele familien.