10 ting du ikke vidste din mikroovn kunne klare

Det er ikke kun til lune retter – Her er 10 tricks du ikke vidste din mikroovn kunne klare

Vi bruger alle mikroovnen, nogle mere end andre. Fælles for de fleste handler det om, at varme madrester fra dagen før eller måske lave popcorn til videoaftenen. Uanset hvad du bruger din mikroovn til er chancen for for, at du ikke udnytter dens mange muligheder.

Udover hvad du nu måtte bruge din mikroovn til, vidste du så, at du kan lave rigtig sprød bacon og pomfritter, få klistermærker af ting de ikke skal sidde på eller lave din egen nakkevarmer? Dette er blot få af de mange ting din mikroovn kan hjælpe dig med. Se videoen herunder (På engelsk).

Har du nogle gode tips til hvad man kan bruge sin mikroovn til, så hører vi meget gerne for dig i kommentarfeltet herunder, eller på vores Facebook side.

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers