Lækker baconsnack til morgen, middag og aften

Hvem elsker ikke bacon? Jeg kan i hvert fald ikke selv få nok af det, og sidder i og har det ligesom mig, så læs lige med her når jeg viser jer hvordan man kan lave en super nem og lækker baconsnack i en fart, der kan spises på alle tidspunkter på dagen.

Baconsnack – en lækker snack i en fart

Denne lille baconsnack kan du variere ind i det uendelige. Denne udgave består af 2 skiver bacon, og man kan vel sige, at den har sin inspiration fra en pizza, for med skinke, ost og oregano som ingredienser, så er den super lækker, nem at lave og kan spises morgen, middag og aften.

Du kan altså lave den på mange forskellige måder, blandt andet med pepperoni og ost, eller måske Mozzarella og basilikum.

Sådan laver du en pizza inspireret baconsnack

  • baconsnackForvarm ovnen på 250 grader (200 grader varmluft)
  • Flet 4 halve baconskiver sammen. Du kan selvfølgelig selv vælge størrelsen på din baconbund, så hvis du fletter flere sammen, så vil bunden blive større.
  • Placer dine baconbunde på en bageplade og ind i ovnen med dem i 10 minutters tid.
  • Tag dem ud og lad dem køle lidt af. For at undgå røg og damp, kan du ligge dine baconbunde over på et nyt stykke bagepapir.
  • På dine baconbunde putter du en håndfuld revet skinke på, og herefter en håndfuld revet ost.
  • Sæt nu dine baconsnacks i ovnen, og giv dem et par minutter. Husk at holde øje, da osten kun lige skal smelte.
  • Tag dine baconsnacks ud, og du har nu en lækker lille sag til morgen, middag og aften – og så er børnene også vilde med, at få sådan en baconsnack med i madpakken!

En super nem måde at lave en snack man kan nyde på alle tidspunkter af dagen, og så tager det ingen tid.

Har du flere opskrifter på små snacks med bacon, eller har du prøvet denne opskrift og vil fortælle om din erfaring – så hører vi meget gerne fra dig i kommentarfeltet herunder artikler.

På forhånd tak, og velbekomme!

[poll id=”2″]

Om forfatteren

Peter Piilgaard

Hej jeg hedder Peter, og jeg skriver om gode husråd her på Hoo.dk. Jeg synes det er kanon med hjemmelavede løsninger, og så elsker jeg at finde på nye måder man kan spare penge på. Jeg håber du får noget ud af vores gratis artikler, og du måske har delt dem med venner og familie sådan de også kan gøre godt brug af dem - Det hjælper faktisk også os til, at skrive endnu flere artikler!

Trackbacks / Pingbacks

  1. Sådan kan du stege bacon i ovnen - og undgå rengøringen! - […] Læs også: Lækker baconsnack til morgen, middag og aften […]
  2. Sådan steger du perfekt bacon uden det krøller sammen - […] om det er til brunch-bordet, til aftensmaden eller bare til en hurtig bacon snack, så er et perfekt stykke…

Leave a Reply

Følg os på Facebook

Kategorier

Abonner på blog via e-mail

Indtast din e-mail adresse for at blive tilmeldt og modtage påmindelser om nye indlæg.

Join 50 other subscribers